Herbalife - Muutoksen mahdollisuus

Jo yli 25 vuoden ajan Herbalife on ollut ravitsemuksen ja painonhallinnan edelläkävijä. Herbalife tarjoaa jatkuvasti laadukkaita ja innovatiivisia tuotteita, jotka voivat auttaa miljoonia ihmisiä ympäri maailmaa saavuttamaan hyvinvointitavoitteensa. Herbalifen tuotteet ja ravitsemusjärjestelmät tarjoavat yksilöllisiä hyvinvointiratkaisuja kaikkiin elämänvaiheisiin ja elämäntapoihin.

Henkilökohtainen hyvinvointiohjaaja

Henkilökohtaisena hyvinvointiohjaajana olen sitoutunut terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseen. Sinun on mahdollista saada hyödyllinen ja yksilöllinen hyvinvointiarviointi, tietoa elintapojen ja ravitsemuksen vaikutuksista ja ratkaisuja yksilöllisesti juuri sinulle.

Painonhallinta

Painonhallinta ei ole vain painon pudottamista, lisäämistä tai ylläpitämistä. Siihen liittyy myös omanarvontunnon vahvistuminen, toiveiden täyttyminen ja elämänhallinta.

ShapeWorks®, Herbalifen yksilöllinen painonhallintaohjelma, on suunniteltu ottamaan huomioon elämäntapasi ja tarpeesi.

Tuotteemme on kehitetty tieteellisten tutkimusten perusteella, ja ShapeWorks® yhdistettynä riittävään nesteen saantiin ja liikuntaan voi olla tiesi onnistuneeseen ja järkevään painonhallintaan.

ShapeWorks®-ohjaajasi on tärkeässä asemassa pyrkiessäsi paino- ja ravitsemustavoitteisiisi. Hän auttaa sinua laatimaan henkilökohtaisen ateriasuunnitelman, joka sisältää juuri oikean määrän proteiinia ja jonka avulla voit päästä haluamiisi mittoihin pysyvästi. Kaikki laskelmat tehdään puolestasi ja saat valmiin suunnitelman ja ratkaisun, jota olet kaivannut.

Ota askel kohti elämäsi ratkaisua: voit voida hyvin ja näyttää hyvältä!